Imprimir

Nati Simarro, de 92 anys, guanya el Concurs de Truites del Casal Cultural de Mollet per setena vegada

Redacció | 28 de de febrer de 2019


Aquest dijous 28 a les 17 h el Casal Cultural ha rebut de sa majestat Carnestoltes qui anava acompanyat de Pep Callau i Els Pepsicolen. També s'ha fet el tradicional concurs de truites, la desfilada de disfresses i el tastet de botifarres de dijous gras. El concurs de truites ha estat guanyat per la Nati Simarro, de 92 anys, qui ja ha sigut la vencedora del concurs en set ocasions.
Al llarg de tota la setmana el Carnestoltes ha visitat les escoles de la ciutat juntament amb Pep Callau i Els Pepsicolen on els nens i nenes li han donat la benvinguda ballant i cantant.

Al Casal Cultural la festa seguirà el dissabte 2 de Març amb l'Escudella de Carnaval i dimecres 06 de Març amb l'enterrament de la sardina.

casal-cultural-carnaval2

Aquest diumenge 3 de març (17h), es durà a terme la tradicional rua de Carnaval seguida del judici del Carnestoltes a càrrec de la Cia Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle també es podrà seguir a través del llenguatge de signes. El recorregut de la rua serà per l'Avinguda Gaudí, Jaume I fins a finalitzar a l'Avinguda Burgos amb carrer Alsina.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/nati-simarro-92-anys-guanya-concurs-truites-casal-cultural-mollet-per-setena-vegada/20190228173614032608.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO