Imprimir

La música i l’art es fusionen a l’Abelló durant la Nit dels Museus

Redacció | 27 de de maig de 2016

Dissabte se celebrava la Nit dels Museus i la nostra ciutat s’avançava a aquesta cita divendres al vespre amb un concert a la terrassa del Museu.

Divendres el museu de la nostra ciutat s’omplia de música per celebrar la Nit dels Museus. Els visitants, més d’una setantena, van poder assistir a una visita guiada a l’exposició permanent ‘L’altre jo, de la màscara al selfie’, que es podia visitar al Museu Abelló fins diumenge, i van gaudir de música en directe a la fresca.

 


Després de conèixer tots els detalls de l’exposició, els visitants van pujar a la terrassa del museu per degustar un còcktail amb la música del molletà Pele MacLeod i el seu grup.

 


L’origen de la Nit dels Museus es remunta al 1997 però a l’actualitat, amb el recolzament del Consell d’Europa i de la UNESCO, La Nit dels Museus ja engloba més de 4.000 centres de 40 països diferents.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/musica-i-l%E2%80%99art-fusionen-l%E2%80%99abello-durant-nit-dels-museus/20160527113137011357.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO