Imprimir

El Museu Abelló prorroga l'exposició dedicada a Fer

clicama | 17 de de setembre de 2020

El Museu Abelló ha anunciat la pròrroga de l’exposició Fer. L’humor amable, per tal de donar l’oportunitat a les persones que ho desitgin d’apropar-se a l’obra del ninotaire i poder acomiadar-se’n tot apropant-se a la seva obra. L’exposició romandrà fins al 25 d’octubre al Museu Municipal Joan Abelló.
Es tracta d’una exposició antològica sobre l’obra del dibuixant Fer, un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani, que va morir aquest passat dilluns.


L’exposició havia de finalitzar el pròxim dia 4 d’octubre i es dóna la circumstància que aquesta és la seva segona pròrroga. L’exposició es va posar en marxa el passat 18 de gener i estava previst la seva finalització el 14 d’abril. A causa de l'epidèmia es va decidir allargar-la fins a l’octubre.
L’exposició, comissariada pel també dibuixant Kap (Jaume Capdevila), ens acosta a l’obra del que ha estat un dels ninotaires més destacats del país. Josep Antoni Fernández i Fernández, nascut a Mansilla de las Mulas, Lleó, el 1949, va arribar de ben petit a Mollet amb la seva família i va viure una part de la infantesa al Museu Abelló, llavors Caserna de la Guàrdia Civil. Això ha fet d’aquesta exposició una mostra molt especial per al Museu i per a la ciutat.


Un cop acabi aquesta exposició, produïda pel Museu Abelló, ja té prevista una itinerància a la ciutat de Cornellà el mes de novembre.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/museu-abello-prorroga-lexposicio-dedicada-fer/20200917103803034799.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO