Imprimir

El Museu Abelló presenta a les escoles de Mollet i comarca una àmplia oferta educativa pel nou curs

RD | 21 de d’agost de 2019

Els serveis educatius del Museu Abelló presenten cada curs a totes les escoles i instituts de Mollet i rodalies un programa de visites i tallers pensat per als diferents nivells escolars i basat en el patrimoni de la Fundació Municipal Joan Abelló: el fons de la col·lecció, l’obra de Joan Abelló, la Casa del Pintor i el Menhir de Mollet. A més, en funció de les exposicions temporals de cada moment, també es dissenyen visites i tallers escolars. Totes les activitats  dels curs 2019-2020 estan adaptades al currículum escolar per als diferents nivells educatius (des de l’educació infantil, primària, secundària i batxillerat).

 

L’objectiu dels serveis educatius del Museu Abelló és fomentar l’educació artística i la participació en  activitats culturals, per tal de desenvolupar la creativitat i la innovació dels infants per a la formació de ciutadans crítics i participatius. Per això, també s’ofereix als mestres la possibilitat d’impartir la seva classe des del Museu fent servir el fons de la col·lecció com a suport.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/museu-abello-presenta-escoles-mollet-i-comarca-amplia-oferta-educativa-pel-nou-curs/20190731122006033522.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO