Imprimir

El Museu Abelló obté el distintiu Biosphere que acredita el seu compromís per la sostenibilitat

RD | 13 de de febrer de 2020

Trenta-vuit entitats del sector turístic del Vallès Oriental han aconseguit el distintiu Biosphere 2019, 7 més que l’any anterior. En total han estat 30 entitats privades i 8 de públiques. Entre aquestes últimes hi ha el Museu Abelló de Mollet. És l’únic museu del Vallès  que obté aquest distintiu que acredita el compromís amb la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics basant-se en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides

A la demarcació de Barcelona s’està implementant aquest distintiu des de l’any 2017 amb prop de 400 entitats adherides, d’entre elles 38 només al Vallès Oriental.

El distintiu està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat.

Per adherir-se al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere cal assolir uns objectius anuals i es poden beneficiar de les diferents accions del programa com sessions formatives, assessorament en la gestió interna o taller de destinació.


El 20 de febrer se celebrarà la trobada anual del sector turístic del Vallès Oriental, la Jornada TurismeVallès. Es farà al Celler de Can Roda, a Santa Maria de Martorelles, a les 16.45, i durant la trobada es farà el lliurament dels distintius.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/museu-abello-obte-distintiu-biosphere-acredita-seu-compromis-per-sostenibilitat/20200213130845034220.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO