Imprimir

Un mort i un ferit en un accident a l'interior del túnel de la C-17 a Mollet

RD | 24 de de juliol de 2019

Un vei de Lliçà de Vall ha perdut la vida aquest dimarts a la nit en un accident a l'interior d'un dels túnels de la C-17 al seu pas per Mollet del Vallès. L’accident es va registrar a les 22.11 hores i en ell s’hi van veure implicats dos turismes i una motocicleta. La víctima, un jove de 25 anys, era el conductor de la moto. Tot apunta al fet que un turisme va saltar-se la mitjana i va envair el carril contrari col·lidint amb la moto.

A conseqüència del xoc un dels turismes es va incendiar. El conductor del turisme que va envair el sentit contrari va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona mentre que el conductor de l'altre turisme va patir ferides lleus.

La via va quedar tallada des de les 22.11 en els dos sentits i es va allargar més enllà de la mitjanit, segons la informació que facilita SCT. La circulació estava ja restablerta el dimecres al matí.


Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i SEM van traslladar efectius per atendre aquesta emergència

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/mort-i-ferit-accident-linterior-tunel-c-17/20190724101805033396.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO