Imprimir

Mor l’expresident de Creu Roja Mollet Romà Parera

Jordi Abayà | 11 de de maig de 2020

Parera, al centre, al costat de l'alcalde en rebre la medalla de plata
Parera, al centre, al costat de l'alcalde en rebre la medalla de plata

L’expresident de Creu Roja de Mollet Romà Parera ha mort aquest dilluns de matinada a l'edat de 79 anys, segons ha avançat Ràdio Mollet. L’emissora informa que Parera ha mort després d'haver lluitat contra un problema pulmonar que patia des de feia temps.

L'Assemblea Local de Creu Roja de Mollet del Vallès-Baix Vallès va entregar el mes de juny de 2018 la medalla de plata de la Creu Roja espanyola a Romà Parera, en un acte de reconeixement que es va celebrar a l'Ajuntament de la ciutat amb l'assistència de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz, a més a més de membres de la Creu Roja local i familiars de l'homenatjat. A l'homenatge també hi assistiren el president provincial de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, el president-delegat especial de la Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès, Xavier Guardia, i el coordinador local de la Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès, Eduard Vides.

Romà Parera va ser el president de l'Assemblea Local de Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix-Vallès des de l'any 2010 fins al 2015. Amb l'acte de reconeixement es va recordar que Parera va ser la persona que va recuperar la secció local de Creu Roja i se li va agrair la seva tasca i dedicació a la institució.
En els seus mandats, al costat del Banc de Sang i Teixits, va promocionar les captes de sang a Mollet i a la comarca. A més també era membre del Ball de Gitanes de Mollet on va ser ballador i mestre de balladors.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mor-l-expresident-creu-roja-mollet-roma-parera/20200511104442034521.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO