Imprimir

Mònica estilistes es trasllada a l’Avinguda Llibertat

RD | 19 de de setembre de 2019

Av. Llibertat, 6 Tel 93 570 73 95

Mònica estilistes és una perruqueria molt coneguda al barri de Can Pantiquet. Ara s'han traslladat i  des d’aquest dimarts la podràs trobar en un espai cèntric de la ciutat: a l’Avinguda Llibertat, davant de la parada de taxis.


En un ampli local, la Mònica Godoy i el seu equip seguiran oferint serveis de perruqueria unisex: tallats, rentats, color...i tot el que el calgui perquè el teu pentinat llueixi i destaqui.

A la nova perruqueria esperen comptar amb els seus clients de tota la vida – la Mònica té 24 anys d’experiència en el sector-, però també a tots aquells que els vulguin conèixer en el seu nou establiment.


La renovació ha estat complerta, ja que el nou local – molt ampli i lluminós- s’ha equipat i decorat completament de nou.


El passat dissabte van oferir una festa d’inauguració pels seus clients i des d’aquest dimarts ja està la nova perruqueria oberta per tothom.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/monica-estilistes-es-trasllada-l-avinguda-llibertat/20190919162913033655.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO