Imprimir

El molletà Lluís Farré va anar al Congrés dels Diputats per demanar una rebaixa de l’IVA a les perruqueries

Josep Lluís Boned | 31 de de juliol de 2019


El passat 18 de juliol una comitiva de la Plataforma de Peluqueros Unidos de España, entre els quals es trobaven els coordinadors Joan Carles Camps Biscaia, Yoyi Pérez Astúries, María José Rodríguez Talavera, Raquel Alastuey Saragossa, José Pérez Madrid i el president d'ADHEC SXXI, el molletà Lluís Farré van ser rebuts al Congrés de Diputats a Madrid per defensar una rebaixa de l’IVA que es paga al sector que és del 21% i reclamar un retorn a un tipus impositiu reduït com el que ja existia fa uns anys.


Els representants del sector de la perruqueria també van defensar davant dels diputats Rafa Mayoral ( Unidas Podemos), Guillermo Antonio Meijon Couselo (PSOE) i Bernat Treserras (ERC) la regulació del sector inclosa la formació, la reforma i unificació de la llei higienicosanitària i el reconeixement de les malalties laborals. Cal explicar que les gestions realitzades per Lluís Farré van permetre la participació tant del diputat republicà com del socialista.


“Les impressions – expliquen des de la Plataforma sobre la visita al Congrés de Diputats- han estat positives, molt receptius tots i amb la promesa que al setembre seguirem amb aquest treball començat i també que les comissions de treball es faran quan hi hagi govern i tots estiguin assentats, ja que les responsabilitats directes encara no són coneixedors de qui les durà”


Recentment, el passat 21 de juny, Lluís Farré en nom de l’Associació de dones i homes emprenedors de Catalunya (ADHEC SXXI) va participar en el Mesa del Trabajo Autónomo al costat de Xavier Sanchiz, advocat dels serveis jurídics de l’entitat. En aquesta Mesa, davant una representació de tots els partits polítics excepte el PP, ja van explicar les problemàtiques dels autònoms, entre ells els específics dels professionals que gestionen perruqueries.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/molleta-lluis-farre-va-anar-congres-dels-diputats-per-demanar-rebaixa-l-iva-perruqueries/20190731104816033514.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO