Imprimir

Mollet suspèn per la Covid-19 l’ofrena de les entitats davant del monument a Lluís Companys

clicama | 07 de d’octubre de 2020

Imatge de l'homenatge de 2019
Imatge de l'homenatge de 2019

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que anul·la per la Covid-19 la tradicional ofrena d’entitats i ciutadania a davant del monument de Lluís Companys que s’havia de celebrar el pròxim dia 15 d’octubre i que enguany havia de tenir una especial rellevància, ja que es commemora el 80è aniversari de l’afusellament del qui va ser president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 1938 i 1940.
La tradicional ofrena d’entitats i ciutadania a davant del monument, segons ha indicat el govern, s’anul·la per evitar aglomeracions, però es manté una ofrena floral en format reduït en la qual participaran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el president de l’Associació Promemòria als immolats per la Llibertat de Catalunya, Pere Fortuny.
L’acte, que es fa des de fa molts anys a Mollet, a més del president Companys serveix per recordar i homenatjar als immolats durant la Guerra Civil i a l’alcalde molletà afusellat, Josep Fortuny.
ERC de Mollet del Vallès ja ha anunciat que sí que organitzarà el dijous 15 d'octubre un acte especial per commemorar els vuitanta anys de l'afusellament del president Companys.
Segons ha informat la secció local aquell dia, a les 7 h del matí, al Parc Lluís Companys de Mollet del Vallès es realitzaran les ja tradicionals 7 salves per recordar el moment de la mort del President Companys.
A la tarda, a les 18.30 h al monument als Immolats per la Llibertat de Catalunya que hi ha al Parc Lluís Companys es farà un acte en record de Companys i dels morts per la llibertat i Catalunya. L'acte inclourà la intervenció de la presidenta d'Ara Mollet ERC, Txell Humbert i de Pere Fortuny, fill de l'alcalde afusellat Josep Fortuny i president de l'Associació Promemòria als Immolats per la Llibertat de Catalunya.
Posteriorment hi haurà un petit recital poètic.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mollet-suspen-per-covid-19-l-ofrena-entitats-davant-monument-lluis-companys/20201007095407034881.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO