Imprimir

Mollet suspèn la Festa Major i els altres grans esdeveniments de la ciutat fins a finals d’any

RD | 29 de de maig de 2020

Les colles protagonistes de la Festa Major
Les colles protagonistes de la Festa Major

L’Ajuntament de Mollet, amb l’acord amb entitats i associacions de la ciutat de cultura popular, han acordat suspendre la Festa Major i altres grans esdeveniments de la ciutat fins a finals d’any.


Les activitats afectades al marge de la Festa Major d’estiu que se celebra a l’agost són, entre d’altres, la Revetlla de Sant Joan, la Mostra Internacional de Titelles (que s’havia ajornat al mes de juliol), i les dues cites culturals de la tardor, La Fira d’Artesans i el Festival de Música Sona Mollet.


“La decisió ha estat presa davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària dels molletans i molletanes i després d’haver parlat amb totes les entitats, associacions i persones involucrades en l’organització dels diferents esdeveniments”, expliquen des de l’Ajuntament que els agraeix “la seva comprensió, dedicació i treball incansable i altruista envers la cultura a Mollet”.


La decisió, expliquen, també s’ha pres com a gest solidari, ja que part dels recursos que s’havien de dedicar a aquestes activitats s’incorporaran a partides relacionades amb benestar social per combatre la pandèmia i els seus efectes econòmics.


Malgrat tot, i d’acord amb les entitats i associacions, avancen que s’està treballant en propostes alternatives en línia i telemàtiques adaptades a les condicions i limitacions que imposa la pandèmia de la Covid-19.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/mollet-suspen-festa-major-i-els-altres-grans-esdeveniments-ciutat-fins-finals-d-any/20200529085711034580.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO