Imprimir

Mollet Pedala convoca una cadena ciclista per reivindicar la bicicleta com a alternativa de mobilitat sostenible

RD | 03 de de juny de 2020

El col·lectiu Mollet Pedala s’ha adherit a la convocatòria feta per la Coordinadora en Defensa de la Bici (ConBici) per commemorar de forma conjunta el Dia Mundial del Medi Ambient i el Dia Mundial de la Bicicleta i també reivindicar la bicicleta com una alternativa sostenible de mobilitat.

Mollet Pedala ha decidit fer aquesta celebració conjunta aquest divendres, 5 de juny mitjançant una cadena ciclista que recorrerà diferents carrers del centre.
Es tracta, expliquen des de Mollet Pedala, d'accions de grups de 10-15 persones en diversos carrers de la ciutat, ocupant espai en calçada i visibilitzant la bici com la millor alternativa de mobilitat, segura, eficient i sostenible amb el planeta.
Mollet Pedala considera important respectar les distàncies de seguretat (2-3m) per visibilitzar la bicicleta com a aliada i alternativa.

La convocatòria és a les 20:30 h a l’avinguda Llibertat i es farà un recorregut per diferents carrers del centre de la ciutat: avinguda Badalona, Burgos, Jaume I, carrer Espanya, Pere Ramon, de l’Església, Sant Oleguer, plaça de l’Església, carrer Espanya, Jaume I, plaça Abelló, per acabar de nou a l’avinguda Llibertat.

Des de Mollet Pedala s’ha facilitat un formulari en línia per tal que aquelles persones interessades puguin fer la inscripció prèvia per una millor organització de l’esdeveniment.

Mollet Pedala treballa actualment en diverses iniciatives per afavorir l’ús de la bicicleta al Baix Vallès i reivindiquen l’impuls de nous serveis com un de bicicleta compartida per tot el territori.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mollet-pedala-convoca-cadena-ciclista-per-reivindicar-bicicleta-com-alternativa-mobilitat-sostenible/20200603085430034589.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO