Imprimir

Mollet participa de la Marxa reivindicativa per connectar el Vallès Oriental en bici

Jordi Abayà | 08 de d’octubre de 2019

El ple municipal va aprovar donar suport al projecte que vol que la ruta ciclista Eurovelo 8 passi pel Vallès Oriental

La Plataforma “Connectem el Vallès en bici”, de la que forma part Mollet Pedala, organitza aquest diumenge, 13 d’octubre, la 2a Pedalada reivindicativa Connectem el Vallès en bici, que reivindica l’existència de rutes ciclistes que connectin les diferents poblacions del Vallès Oriental i projectes més ambiciosos com l’Eurovelo 8, una ruta cicloturista que vol connectar tot el Mediterrani, des de Cadis fins a Atenes. Per ara encara no hi ha ruta definida entre l’Empordà i Barcelona, però hi ha una opció que passi pel Vallès Oriental i per aquest motiu es vol que les entitats del territori s’impliquen en demanar que aquesta sigui la ruta.


Mollet serà el punt de sortida d’una de les rutes que s’han organitzat amb motiu de la 2a Pedalada i que anirà fins a Montmeló, l’indret on finalitzen totes les rutes de la comarca. La cita pels participants en el cas de Mollet és a la plaça Catalunya a les 11.30 h. També hi haurà una ruta que anirà fins a Montmeló des de La Garriga, un altre des de Cànoves i Samalús i una que sortirà des de Sant Antoni de Vilamajor. Tots els ciclistes participants coincidiran a les 13 hores a Montmeló.


Precisament en el ple de la setmana passada, el ple de Mollet va aprovar per unanimitat una proposta d’Ara Mollet ERC MES de suport al manifest Eurovelo 8 pel Vallès Oriental.


Això implica que l’Ajuntament de Mollet s’adherirà a la plataforma Eurovelo 8, donarà suport a les accions que es duguin a terme a la comarca per fer-lo realitat i es compromet a formar part de la taula de treball que es pugui crear per posar en marxa aquesta infraestructura pedalable.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mollet-participa-marxa-reivindicativa-per-connectar-valles-oriental-bici/20191008112910033735.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO