Imprimir

El Mollet Hoquei Club no cobrarà quotes mentre duri l’actual situació

RD | 23 de de març de 2020

El Mollet Hoquei Club ha anunciat que no cobrarà quotes a cap dels jugadors del club fins que l’actual situació torni a la normalitat. El president del Mollet Hoquei Club, Leopoldo Conde ha adreçat aquest cap de setmana a tots els jugadors, socis i entrenadors de l’entitat per comunicar aquesta novetat. A la carta Conde explica que aquesta situació portarà al Mollet Hoquei Club a patir tensions econòmiques, però entén “que el club ha de mostrar la seva solidaritat amb els seus integrants i alliberar-los d’aquesta càrrega econòmica”.
El president del Mollet Hoquei Club explica també que mentre duri aquesta situació d’excepcionalitat els entrenadors seguiran en contacte amb els grups dels equips “per poder-los oferir activitats, jocs, reptes i així poder mantenir el vincle amb el club”.

Conde recorda a tots els integrants del Mollet Hoquei Club la trajectòria solidària de l’entitat esportiva i insta a tots a seguir les recomanacions de les autoritats i quedar-se confinats a casa.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/mollet-hoquei-club-cobrara-quotes-mentre-duri-l-actual-situacio/20200323114601034363.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO