Imprimir

Mollet homenatja el ninotaire Fer amb una tertúlia amb la participació de diversos dibuixants que van treballar al seu costat

clicama | 09 de d’octubre de 2020

El proper dijous 15 d’octubre, el Museu Municipal Joan Abelló acollirà un acte d’homenatge al dibuixant d’humor Josep Antoni Fernández, conegut com a Fer, que ens va deixar el passat mes de setembre. Es tracta d’una tertúlia en la qual hi participaran diferents dibuixants que havien treballat amb el ninotaire, moderats pel periodista Iu Forn.
 Amb el títol “Homenatge a Fer”, el Museu Municipal Joan Abelló organitza una activitat que servirà per acomiadar l’exposició Fer. L’humor amable, una antologia sobre l’obra del dibuixant, que es va inaugurar el passat mes de gener i s’ha prorrogat fins el 25 d’octubre. 
 “Homenatge a Fer” serà una tertúlia moderada pel periodista Iu Forn amb la participació de diversos dibuixants amics i companys d’en Fer: Kap (Jaume Capdevila, que també és el comissari de l’exposició), Kim (Joaquim Aubert), Joma (Josep Maria Rius) i Ant (Anthony Garner). L’acte recordarà al popular dibuixant lleonès, que amb pocs anys vingué a viure a Mollet, tant en l’aspecte professional com en el personal.
Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/mollet-homenatja-ninotaire-fer-amb-tertulia-amb-participacio-diversos-dibuixants-van-treballar-seu-costat/20201009164749034892.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO