Imprimir

Mollet és Fira es farà en dos caps de setmana consecutius al maig i al juny

Redacció | 23 de d’abril de 2018

L'Ajuntament de Mollet ha obert el termini d'inscripcions pel Mollet és Fira. Enguany, el projecte de dinamització comercial Mollet és Fira tindrà lloc en dos caps de setmana consecutius de maig i juny. Concretament la 6a edició de Mollet és Fira es desenvoluparà als caps de setmana del 26 i 27 de maig i el 2 i 3 de juny.
En el primer cap de setmana (26 i 27 de maig) tindrà lloc el Mollet és Gurmet i Motor, la fira dedicada als sectors de l'alimentació. La segona es farà a la plaça Prat de la Riba i al carrer Barcelona. Mentre que la del motor s'ubicarà a l'av. Llibertat.
El primer cap de setmana de juny (2 i 3) tindrà lloc la Fira Comerç i Qualitat de Vida, dedicada als sectors del comerç, el benestar i la qualitat de vida. Aquest s'ubicarà al Parc de les Pruneres i la Rambla Balmes.

La inscripció a la Fira, segons ha informat l'Ajuntament, es pot fer presencialment o bé des de la web municipal.

"Un any més, Mollet és Fira pretén seguir sent un format de fira participatiu, obert i exponent de la qualitat i el dinamisme dels sectors representats amb l'objectiu d'implicar tota la ciutat, posicionant els establiments comercials i de serveis", diuen des de l'Ajuntament de la ciutat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/mollet-es-fira-es-fara-amb-caps-setmana-consecutius-maig-i-juny/20180423163820030369.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO