Imprimir

Mollet desvela els “misteris” la Festa Major 2018

Redacció | 11 de de juliol de 2018

L’humorista Santi Rodríguez serà el pregoner de la Festa Major 2018


Aquest dimarts es van desvelar els "misteris" de la Festa Major d'enguany. És a dir, es va mostrar per primera vegada el cartell de Festa Major – aquest any és una creació del dissenyador local Xavier Clavijo-, es va revelar qui seria el pregoner – l'actor i humorista Santi Rodríguez- i es van explicar les principals novetats de la festa. La presentació es va fer davant de moltes de les entitats participants – diables, geganters, castellers, sardanistes...- i per descomptat, d'una nodrida representació de les colles de Torrats i Morats.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, va explicar que una de les prioritats que s'ha marcat l'Ajuntament enguany, és la d'arribar cada vegada més al públic familiar amb canalla petita. Per aquest motiu, es condicionarà un espai al parc de les Pruneres amb més ombres, on cada dia hi haurà activitats d'animació, d'aigua i escuma pels menuts. En aquest sentit, també destaca el concert familiar a Can Mulà, les activitats infantils de les colles de Morats i Torrats i altres activitats per a tots els públics com màgia, circ, cinema a la fresca...

Pel que fa a les nits de Festa Major, el parc de Can Mulà tornarà a ser l'escenari jove. Divendres serà la MiT (nit de Morats i Torrats) amb el grup local El Ventilador i, tot seguit, Pepet i Marieta. La banda Hotel Cochambre tornarà a Mollet, aquest any, en dissabte. Mentre que diumenge serà nit de dj's, amb la voluntat de recrear una macro discoteca, i dilluns de versions amb l'espectacle "Los 80 Principales". Dimarts, tancaran la Festa Major els Dr. Calypso (que s'acomiaden dels escenaris a Mollet), precedits pel mític grup local Murphies. L'Envelat acollirà els balls d'orquestra i el Museu Abelló actuacions musicals més intimistes.

Les colles de Morats i Torrats també han presentat el seu extens programa, amb novetats que incorporen any rere any que se sumen a activitats ja consolidades i amb molt d'èxit. El reconeixement de Morat i Torrat d'Honor 2018, serà per a les entitats que estan d'aniversari: Ball de Diables, Assoc. De Col·leccionistes, Club Bàsquet Mollet i Club Muntanyenc.

Pel que fa a la programació d'enguany, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va destacar la participació directe d'una vintena d'entitats de la ciutat (26 entitats), sigui en la organització d'actes o en tasques de seguretat, neteja i control. "La nostra festa major és sens dubte una de les més participatives de tota la comarca", afirmava Monràs. L'alcalde també va ser l'encarregat de desvetllar el pregoner d'enguany: l'actor Santi Rodriguez ("7 Vidas", "El Club de la Comedia"), el qual també protagonitzarà el teatre de diumenge a la nit, amb l'obra "Como en la casa de uno... en ningún sitio".
3-cartell_festa_major_mollet_2018
Xavier Clavijo, autor del cartell


El dissenyador molletà Xavier Clavijo, guardonat amb diversos reconeixements internacionals (el seu treball ha estat reconegut amb un Lleó de plata a Cannes, un Laus de Bronze i un Graphispag de Plata a Barcelona) és l'autor del cartell d'anguany. La imatge està protagonitzada per dos molls, un de morat i un de torrat, que, en forma de ying i el yang, juguen, ballen, lluiten entre ells. Els peixos estan sobre un fons en blanc i negre que és un mar ple d'espècies marines, entre les quals s'hi poden trobar elements de la festa major. "Estic molt content i orgullós que, després de tants anys de trajectòria, aquest any pugui posar imatge a la Festa Major de la meva ciutat", ha afirmat Clavijo.


Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mollet-desvela-els-misteris-festa-major-2018/20180711153552031047.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO