Imprimir

A Mollet creix un 15% els veïns que reben aliments de Càritas i Creu Roja

RD | 28 de d’abril de 2020

En aquests moments, aproximadament 1.700 persones reben algun tipus d’ajut directe o indirecte a través de Serveis Socials.

La paralització de l’activitat econòmica per la crisi sanitària actual està començant a fer-se notar a moltes llars de Mollet. En algunes comencen a faltar els recursos econòmics i en els darrers dies ha augmentat les que necessiten ajudes per menjar.


La comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, que es va reunir aquest dilluns va informar que durant la darrera setmana s’ha observat un augment d’un 15% dels usuaris que reben ajuda d’aliments a través del menjador social i dels Bancs dels Aliments de Càritas i de la Creu Roja, i també un augment de les persones que reben suport a domicili d’un 4%.


Segons es va informar els bancs d’aliments de la ciutat han rebut una aportació econòmica d’un empresari local per a la compra d’aliments i també de diversos restaurants de la ciutat que, com que no poden obrir, estan donant aquells aliments que no poden fer servir per evitar-ne el malbaratament.


Des de l’inici del confinament els Serveis Socials municipals continuen fent atenció telefònica i el seguiment de la situació que viuen moltes famílies en situació de vulnerabilitat o en risc d’estar-ne.
Els ajuts són personalitzats i s’avalua cada cas individualment amb especial cura de les persones que viuen soles i estan en edat de risc.


En aquests moments, aproximadament 1.700 persones reben algun tipus d’ajut directe o indirecte a través de Serveis Socials.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mollet-creix-15-els-veins-reben-aliments-caritas-i-creu-roja/20200428090254034483.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO