Imprimir

Mollet en Comú organitza primàries per triar els primers membres de la candidatura municipal

Redacció | 05 de de febrer de 2019

Des del passat mes de desembre Marina Escribano és cap de llista de Mollet en Comú a les properes municipals. Escribano va ser escollida per mitjà d'unes primàries. Ara aquesta formació n'organitza unes de noves per tal d'escollir els números 2 a 11 de la llista.


Segons expliquen des de Mollet en Comú les candidatures que ho vulguin s'hauran de presentar entre l'11 i el 13 de febrer, mitjançant un escrit d'intencions de cada membre i una fotografia. Posteriorment seran validades per la comissió electoral i comunicades a totes les persones inscrites per tal que puguin votar. Els dies de votació són el 28 de febrer i 1 de març. Aquest darrer dia es farà l'escrutini amb els resultats finals.


Cal destacar que el mètode d'assignació per resoldre el resultat de la candidatura serà el de sistema proporcional.
Finalment, el 10 de març en un acte públic, es proclamaran els candidats i candidates escollits, i així mateix es presentarà el programa electoral de Mollet en Comú.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mollet-comu-organitza-primaries-per-triar-els-primers-membres-candidatura-municipal/20190205134424032497.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO