Imprimir

Mollet en Comú denuncia que hi ha molts alumnes que encara no poden fer classes virtuals per manca de mitjans

RD | 24 de d’abril de 2020

Demana que l’Ajuntament prengui un paper actiu en resoldre aquest problema i també que es convoqui el Consell Escolar Municipal

Mollet en comú ha denunciat aquest divendres que hi ha moltes famílies a la ciutat que encara no disposen de cap dispositiu electrònic o bé no tenen connexió a internet per poder seguir el trimestre escolar de forma virtual. La formació política ho atribueix a les circumstàncies de moltes famílies i una manca de coordinació.


“Això vol dir que ara com ara, hi ha molts nens i nenes que no poden fer el seguiment de tasques, recomanacions i propostes que el professorat està preparant i enviant. Lamentem que la Generalitat no ha tingut en compte dotar de prou recursos tècnics i econòmics per respondre a aquestes necessitats, a temps”, diu Mollet en Comú en un comunicat.


La formació d’esquerres pensa que la planificació hauria d’haver “estat millor i més ben coordinada, i donant instruccions més concretes” i afirma que algunes escoles i instituts “han tingut manca d’informació sobre com procedir”.


Mollet en Comú mostra la seva preocupació perquè la crisi sanitària, econòmica i social, castiga més durament a certs col·lectius i famílies amb dificultats. “La fractura digital, tecnològica va lligada també a l’econòmica”, constaten.


Mollet en Comú demana per que la situació es vagi resolent que l’Ajuntament prengui “un paper actiu en col·laboració amb els centres escolars i vetllant perquè tots els i les alumnes tinguin els recursos necessaris com més aviat millor”.


Així mateix, des de Mollet En Comú sol·liciten la realització d’un Consell Escolar Municipal de forma virtual per posar en comú i conèixer amb detall la situació present i la de futur pròxim.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mollet-comu-denuncia-hi-ha-molts-alumnes-encara-poden-fer-classes-virtuals-per-manca-mitjans/20200424121219034474.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO