Imprimir

Mollet aposta per una festa solidària i cada vegada més cívica

Redacció | 13 de d’agost de 2018

capta sang
La capta sang, una de les proves puntuables

Colles, entitats i Ajuntament de Mollet volen que la Festa Major de la ciutat sigui cada vegada més cívica i solidària.

Novament, les colles mostraran la seva solidaritat el dissabte 18 d'agost amb la capta de sang que es fa al llarg de tot el dia al Mercat Vell. Aquesta activitat, conjunta entre Morats i Torrats i l'Associació de Donants de Sang, és tanmateix la primera prova puntuable de la competició de colles i on aquestes es juguen el seu primer punt.

En l'àmbit cívic l'esforç es farà en l'àmbit del consum responsable d'alcohol i la prevenció de les agressions de caràcter sexual.

Per aquest motiu es fan sessions formatives per a les entitats, es passaran vídeos en format pantalla gegant en diferents moments per informar dels riscos del consum excessiu d'alcohol i s'informarà que suposa una agressió sexual, com evitar-la i com denunciar-la. La darrera campanya es fa sota el lema "No és No" i es podrà veure en diversos llocs. El got de la Festa Major inclourà aquest lema per recordar que cal respectar a les dones.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/mollet-aposta-per-festa-solidaria-i-cada-vegada-mes-civica/20180730122454031250.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO