Imprimir

Mollet amplia la franja de dies d’accés als horts d’autoconsum de Gallecs i el Calderí

RD | 19 de de maig de 2020

L’Ajuntament de Mollet ha decidit ampliar la franja de dies d’accés als horts d’autoconsum de Gallecs i el Calderí amb motiu de l'entrada de la nova fase de desescalada, a fase 0 avançada. Fins ara només es permetia l’accés de forma limitada i en dies concrets a partir d’ara es podrà accedir a qualsevol dels horts de Gallecs i el Calderí, per part dels titulars o persones autoritzades, de dilluns a divendres de 8 h a 20 h.


Tot i això el cap de setmana es manté la prohibició d’accedir als horts, ja que coincideix amb una major presència de persones al carrer.


Els desplaçaments permesos s’hauran de fer complint la normativa vigent de distanciament social i higiene, i han de ser sempre individuals.


D’aquesta i d’altres mesures es va informar aquest dilluns a la comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, que cada setmana avalua els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i n’adopta de noves.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mollet-amplia-franja-dies-d-acces-als-horts-d-autoconsum-gallecs-i-calderi/20200519095315034542.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO