Imprimir

Mollet acull una jornada sobre matemàtiques al Mercat Vell

RD | 13 de de gener de 2020

El dissabte el Mercat Vell de Mollet del Vallès es va omplir de mestres de primària de tot el Vallès Oriental en una trobada organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental II amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet. La jornada se centrava en les matemàtiques i més específicament en el treball de la suma i la resta.

La jornada va comptar amb la presència del mestre i pedagog canari Antonio Ramón Martín. Aquest mestre és un especialista en didàctica de la matemàtica i ponent de reconegut prestigi internacional. Actualment és mestre de l’escola “Aguere” de la Laguna, a Tenerife, i membre de l’OAOA (Otros Algoritmos para las Operaciones Matemáticas).

El regidor Raúl Broto, Coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació i de l’àrea d’educació va mostrar el seu agraïment Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental II per l’organització de l’acte a la ciutat i també a“tots els i les mestres que ompliu la sala un dissabte al matí, és molt lloable la voluntat d’aprenentatge i millora continua!”

La jornada es va dur a terme des de les 9 del matí fins a 14 h.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mollet-acull-jornada-matematiques-mercat-vell/20200113125523034082.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO