Imprimir

Mollet activa el Pla Municipal de protecció civil davant el risc de nevades aquest dissabte

clicama | 08 de de gener de 2021

El Comitè Municipal d’Emergències ha posat aquest divendres el Pla municipal de protecció civil en Prealerta per risc de nevades i de vent a Mollet arran de les previsions que ha emès el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de cara aquest dissabte 9 de gener a Mollet del Vallès.

El Comitè Municipal d’Emergències de l’Ajuntament de Mollet, presidit per l’alcalde Josep Monràs, s’ha reunit aquest matí i ha decidit activar la fase de Prealerta en previsió que neu i fort vent a la ciutat. L’Ajuntament té tots els dispositius a punt i els departaments municipals estan preparats i mobilitzats per si demà dissabte s’acaba declarant la fase d’Alerta per ventades i nevades.

El Comitè d’Emergències està fent un seguiment de les previsions meteorològiques de demà i està en permanent contacte per si calgués, al llarg d’aquesta tarda o demà dissabte, passar de Prealerta a Alerta i activar el Pla municipal d’emergències per nevades i/o el Pla municipal d’emergències per vent.

L’Ajuntament també recomana prudència i evitar desplaçaments innecessaris i estar informats en cas de viatjar per carretera, i recorda que, davant qualsevol incidència, cal posar-se en contacte amb el telèfon d’emergències 112. 


 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/mollet-activa-pla-municipal-proteccio-civil-davant-risc-nevades-aquest-dissabte/20210108185519035209.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO