Imprimir

MES Mollet tria els candidats que aniran a la llista d'Ara Mollet ERC MES

Redacció | 11 de de febrer de 2019

L'Assemblea General de MES Mollet, celebrada el passat dimarts, va escollir per unanimitat, els candidats de la Coordinadora local de MES Mollet per a les eleccions municipals del mes de maig, que s'incorporaran a la candidatura d'Ara Mollet, ERC-MES tal com marca l'acord signat per ambdues formacions.
L'actual regidor Manel Ferran Sostres serà el primer candidat de MES a la llista i anirà en els primers llocs de la llista. La resta de candidats de MES, seguint l'ordre, seran Margarita Vergés, Joanma Gómez i Max Escalera.
Segons explica MES Mollet en un comunicat, els candidats són persones "molt lligades als diferents moviments culturals i associatius de la ciutat i que formen part del projecte socialista i sobiranista des dels seus inicis".

Sostres manifesta "som persones normals, amb vocació de servei públic, de ser útils a la comunitat més propera, sense voler viure de la política ni servir-se d'ella per interessos personals, mirant sempre l'interès general i fent del compromís amb els altres i de la confiança rebuda, la nostra dedicació en una etapa de la nostra vida".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mes-mollet-tria-els-candidats-aniran-llista-dara-mollet-erc-mes/20190211104311032523.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO