Imprimir

Més que fundes, tota classe de fundes pel teu mòbil

Redacció | 10 de d’octubre de 2018

c. Berenguer III, 14 Tel 661 812 503

A la botiga Més que fundes, del carrer Berenguer III, trobaràs fundes per gairebé tots els mòbils que hi ha al mercat. És tan àmplia la varietat de productes que ofereixen als seus clients que tenen les fundes ordenades per marques. I a més de varietat amb un preu sense competència. En molts casos les fundes que pots adquirir allà et costaran la meitat que a una botiga de telefonia. En Raúl, el propietari de "Més que fundes" mou cel i terra per buscar el material que ofereix després a la seva botiga sempre sota el principi d'una bona relació qualitat/preu.


A Més que fundes, podràs trobar també tota classe d'accessoris pel teu telèfon mòbil així com recanvis d'elements com la bateria. A més a més, també a molt bon preu, reparen telèfons i també els alliberen.


Ja saps: Si el teu mòbil et torna a caure a terra i es trenca la pantalla, vés a portar-lo a Més que fundes. Allà no només te la canviaran a un preu irrisori sinó que et podràs comprar una funda per que no et torni a passar.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/mes-fundes-tota-classe-fundes-pel-teu-mobil/20181010155720031858.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO