Imprimir

Més de 20 mil persones passen per Parets del Vallès, a la Marxa per la Llibertat

RD | 17 de d’octubre de 2019

Marxa per la Llibertat C-17 a Parets
Marxa per la Llibertat C-17 a Parets
A les 8 del matí ha sortit de la Garriga i cap a les 13 h ha arribat a Parets

La Marxa per la Llibertat, organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural, una acció unitària i multitudinària per a respondre a la sentència del Tribunal Suprem espanyol contra el procés, ha fet parada a Parets del Vallès on els caminants han pogut recuperar forces gràcies als punts d'avituallament que s'han posat a disposició dels participants. Menjar que voluntaris i voluntàries han donat per a la causa, com escudella de verdures, pa amb tomàquet i embotits, macarrons, xocolata, fruita o fruits secs.
Marxa que ha fet moure, segons els organitzadors, a més de 20 mil persones de diferents punts de la geografia catalana. Passades les 14 h han reprès la marxa, camí cap a Sant Quirze del Vallès, un altre punt més amb el destí final que serà divendres, on les diferents columnes que van sortir de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, confluiran en la manifestació convocada pels sindicats a les 17 h als jardinets de Gràcia.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/mes-20-mil-persones-passen-per-parets-valles-marxa-per-llibertat/20191017144300033770.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO