Imprimir

El Mercat Vell acull una eliminatòria de la Gold Battle del rap

Redacció | 26 de de setembre de 2018

IMG-9764

JPM, de Parets, ha estat el guanyador de l'eliminatòria barcelonina de la Gold Battle, que va tenir lloc dissabte al Mercat Vell de Mollet. Aquesta és una cita que va reunir els millors Mestres de Cerimònies (MC) del rap de la província de Barcelona.

Amb l’edició d’enguany, Mollet es consolida en el circuit de la Gold Battle, una iniciativa que va néixer l’any 2009 al voltant de la cultura hip hop i que des d’aleshores escull el millor MC d’Espanya. JPM va guanyar a d’altres favorits, com són Barón, Coletiyas, Juan SNK i Xinak. "Ha estat una veritable sorpresa. JPM va anar superant els principals favorits i va ser una jornada espectacular", admet Pablo Alcántara, responsable internacional de la Gold Battle, que remarca: "va haver molta participació a Mollet i aquesta ciutat ja és una referent en aquestes batalles de mestres de cerimònies".

La Gold Battle està considerada pels assidus a la cultura hip hop com la competició de rap amb més prestigi. En aquesta primera fase surten els guanyadors dels diferents territoris que competiran en una final a nivell nacional. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/mercat-vell-acull-eliminatoria-gold-battle/20180926082822031723.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO