Imprimir

Mafran se suma a Cove 4 per emprendre nous projectes en fusteria

RD | 20 de de juny de 2019

Passatge Zorrilla 8-10 Tel. 93 593 33 40

L'empresa de Mollet Mafran amb 25 anys d’experiència en el sector de la fusteria d’alumini ha sumat esforços amb Cove 4, empresa que funciona des de 1974 en el mateix sector i també en l’àmbit de la fusteria i ebenisteria, per impulsar i emprendre nous i ambiciosos projectes constructius. Mafran, amb taller fins fa poc a la Via Ronda, s’ha traslladat a les naus que Cove 4 té el passatge Zorrilla i on fabrica tota classe de productes en fusteria d’alumini, però també en l’àmbit de la fusteria convencional.

Cove 4, amb un equip de professionals més gran i potent que mai, ofereix a tots els seus clients – empreses i particulars-, un servei integral que va des de la pressa de mides i el disseny de projectes, fins a la creació dels productes de fusteria d’alumini o de fusta a mida de cada espai, la seva instal·lació i posteriorment el servei postvenda.

A Cove 4 instal·len portes – normals i de garatge- finestres, portals, sostres, mampares de bany, i altres tancaments fixes i plegables. L’equip humà i la maquinària amb la qual treballen els permet realitzar encàrrecs per cases, pisos i tota mena d’edificis i estructures i trobar la solució més adequada per cada espai i per cada client.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/mafran-suma-cove-4-per-emprendre-nous-projectes-fusteria/20190620120734033212.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO