Imprimir

La Llar d'en Tariel, cuina tradicional amb tocs moderns

Redactor | 20 de d’octubre de 2016

Rambla de Pompeu Fabra, 42 Tel. 93 570 05 46

La Llar d'en Tariel és un restaurant familiar que ofereix a tots els molletans una cuina tradicional i mediterrània amb tocs moderns i d'actualitat. El restaurant obert des de fa tres anys a la Rambla Pompeu Fabra, ofereix als seus clients una àmplia carta de carns fetes a la brasa de carbó, però també plats de peix i marisc. Cuina ben el·laborada amb un polsim de modernitat.

Encara que La Llar d'en Tariel és una braseria i no falten les botifarres, el llom, les costelles o un entrecot al gust, el peix està present en tots els menús. Fins i tot ofereixen als seus clients mariscades que estan tenint un gran èxit.

Fidel a la seva vocació familiar La Llar d'en Tariel té un espai pensat pel gaudi dels més petits i al marge dels seus menús de setmana i cap de setmana adreçats als adults també té una carta pensada pels més menuts.

La carta és àmplia i permet acontentar als gustos més diversos. La Teresa Tariel ens explica que els seus menús – siguin de setmana o cap de setmana- es van renovant i incorporen productes diferents en funció de les temporades. Ara mateix, arriben els productes de la tardor, entre ells els bolets.

Bon menjar, amb molta varietat on triar, a uns preus molt ajustats, què més es pot demanar?

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/llar-dtariel-cuina-tradicional-amb-tocs-moderns/20161020172139011825.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO