Imprimir

Les dones ho tenen clar

clicama | 24 de d’octubre de 2013

Les dones, cada dia són més presents en les manifestacions, primer igualant i ara ja superant els homes. Tenen una il·lusió profunda i decidida.

Només s’han d’examinar els vídeos de la Via Catalana: són majoria, plenes de il·lusió, incorporades a la lluita per la llibertat, empenyent els homes, donant-los confiança i el recolzament que només elles saben transmetre.

Són les dignes successores d’aquelles dones catalanes que van acompanyar l’expedició del almogàvers  de Roger de Flor a lluitar contra els turcs en ajut de Costantinopla. Les dones van pujar a les muralles amb les llances a la ma i posant-se els cabells a mode de barba, per fer-se passar per homes, van repel·lir l’atac i van aconseguint dissuadir els atacants. I no és cap llegenda. 

El “Gobierno”  tampoc tindrà cap possibilitat per aturar l’empenta de les nostres dones. Quan si posen, són una força imparable!

Les dones ni entenen ni volen entendre els plantejaments tebis dels polítics. Quan les dones ho veuen clar, no volen sentir excuses, volen coratge i realitats i no volen esperar, son decidides!.
Si manessin les dones, aquí i allà, ja ho haurien resolt, independència? Sí! És una millor manera de viure, de progressar? Doncs perquè no?... així de fàcil. A casa nostra, a Catalunya, han de manar elles, les catalanes (i els catalans, si fan bondat...)!

Com es sabut, les dones, son majoria avui en dia, i ho seran a l’hora d’anar a votar per la independència del nostra País.

Les paraules llibertat, independència, son fàcils d’entendre. Les dones ho han entès i ho tenen clar, ja no volen sentir a parlar més del dret a decidir, el que volen és decidir!

Podeu veure aquest article en la següent adreça /opinion/pere-pi/les-dones-ho-tenen-clar/20131024125128017936.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO