Imprimir

L'Alpinista paretà Sergi Mingote ha estat rebut pel President de la Generalitat, Quim Torra, per la seva fita esportiva.

Redacció | 29 de d’agost de 2019

Rebuda Institucional a Sergi Mingote
Rebuda Institucional a Sergi Mingote
Mingote ha escalat sis vuitmils en un any sense oxigen artificial

L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la Primera Tinent d'Alcalde, Casandra García, la regidora Neus Jordà, i els regidors Enrique Villegas i Francesc Juzgado, han acompanyat l'alpinista paretà Sergi Mingote en la rebuda que el President de la Generalitat, Quim Torra, li ha fet al Palau de la Generalitat amb motiu del rècord que ha assolit Mingote i que l'ha portat a ser registrat al llibre dels rècords Guinness.

Sergi Mingote ha escalat 6 vuitmils en un any sense ajuda d'oxigen artificial en el marc d'un projecte solidari en el qual ha ajudat associacions de joves amb diversitat funcional o en situació de dependència.

A la rebuda ha assistit, a més, la consellera de Presidència, Meritxell Budó i el secretari general d'Esports i Activitat Física, Gerard M. Figueras.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/lalpinista-pareta-sergi-mingote-ha-estat-rebut-pel-president-generalitat-quim-torra-per-seva-fita-esportiva/20190829200206033584.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO