Imprimir

L'Ajuntament de Parets contracta 30 persones en situació d'atur durant 6 mesos

Redacció | 15 de de novembre de 2017

Presentació dels Plans del 2014
Presentació dels Plans del 2014

Es tracta d'una nova convocatòria de plans d'ocupació per a persones sense feina del municipi

Els candidats seleccionats tindran un contracte del 70% de la jornada laboral i de sis mesos de durada. Per accedir-hi s'ha de complir uns requisits generals, comuns a tots els perfils professionals, i uns requisits específics per a cada un dels perfils. Els requisits es poden consultar a la secció 'SLOP' (Servei Local d'Ocupació de Parets) del web municipal www.parets.cat. El formulari d'inscripció es pot recollir a les oficines de l'SLOP o a l'OAC, situada a la plaça de la Vila, número 1 de Parets.

Els perfils que l'Ajuntament contractarà d'aquí a unes setmanes són 1 persona de suport en tasques de dinamització juvenil, 4 persones per estudi assistit a les escoles, 2 Auxiliars de suport a l'aula, 2 de suport de tasques de consergeria als equipaments municipals, 3 Auxiliars de la llar, 1 de suport a tasques d'administració, 13 persones per treballar en la neteja de la via pública, 1 persona per a la vigilància de Serveis Urbans, 2 Operaris polivalents per fer suport a tasques de territori i 1 persona per dinamització dels horts urbans.

Les persones escollides treballaran com a personal de l'Ajuntament de Parets durant sis mesos i, a més, rebran formació i orientació per a la seva posterior inserció en el món laboral.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/lajuntament-parets-contracta-30-persones-situacio-datur-durant-6-mesos/20171115182609028862.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO