Imprimir

L’Hospital de Mollet segueix sense registrar cap nou ingrés per Covid-19

RD | 28 de de maig de 2020

hospital-de-Mollet
La FSM calcula que actualment ja s’està realitzant el 80% de l’activitat quirúrgica i ambulatòria habitual.

Una setmana després que el darrer pacient amb Covid-19 deixés l’Hospital de Mollet, el centre segueix sense registrar nous ingressos per aquesta malaltia. Les altes acumulades, doncs, són les mateixes que la setmana passada - unes 500 persones- i no hi ha hagut tampoc cap nova defunció.


Això ha permès seguir en el retorn cap a la normalitat. Des de la Fundació Sanitària Mollet informen que actualment ja s’està realitzant el 80% de l’activitat quirúrgica i ambulatòria habitual.


Aquest dilluns passat es va fer un nou pas en aquest sentit en reiniciar-se de nou l’activitat obstètrica i ara com ara s’han realitzat ja dos parts. Per altra banda, les consultes externes i l’hospital de dia d’oftalmologia ja s’estan duent a terme a la seva nova ubicació al carrer Vallès número 29, entre el carrer Sant Llorenç i el carrer Gaietà Vínzia.
Al llarg de les pròximes setmanes, informen des de la FSM, s’iniciaran també progressivament les consultes externes de maxil·lofacial i de Clínica del Dolor i l’activitat quirúrgica d’aquestes tres especialitats.


“Es pretén d’aquesta manera esponjar les consultes externes de l’Hospital d’Aguts i ajudar a garantir la protecció i les distàncies de seguretat entre pacients”, expliquen des de la FSM.


La resta de serveis segueixen augmentant en el progressiu retorn de la normalitat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-hospital-mollet-segueix-sense-registrar-cap-nou-ingres-per-covid-19/20200528124447034576.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO