Imprimir

L’Hospital de Mollet ja només ha registrat una defunció per Covid-19 la darrera setmana

RD | 07 de de maig de 2020

Actualment només aproximadament el 25% de l’hospitalització de l’Hospital està relacionada amb el Covid-19

L’etapa d’estabilitat s’ha mantingut al llarg d’aquesta setmana amb una lleugera davallada respecte a la setmana anterior, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet. Concretament, ara com ara hi ha ingressades 39 persones amb Covid-19 a l’Hospital de Mollet situades a l’àrea d’hospitalització. La setmana passada eren 51.


Les altes acumulades sumen quasi 490 persones - 10 més que la setmana passada- i, amb relació a la setmana passada, només hi ha hagut una defunció. Les defuncions acumulades són 88 en total.


En total, actualment només aproximadament el 25% de l’hospitalització de l’Hospital està relacionada amb el Covid-19 i s’ha pogut concentrar en una única unitat d’hospitalització.


L’inici de la reprogramació d’algunes consultes externes, gabinets i cirurgies ambulatòries també s’ha mantingut i s’ha anat augmentant progressivament al llarg d’aquesta setmana. S’ha prioritzat l’atenció pacients preferents o urgents i que no tinguessin símptomes ni contacte estret amb cap persona amb Covid-19.


Per tal d’assegurar aquesta desescalada amb seguretat, l’Hospital ha posat en marxa diferents controls d’accés via telefònica i presencial. Tampoc es permetrà de moment l’accés d’acompanyants si no és absolutament imprescindible.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-hospital-mollet-ja-nomes-ha-registrat-defuncio-per-covid-19-darrera-setmana/20200507104341034507.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO