Imprimir

L’Associació de Veïns de l’Estació de Nord reclama a l’Ajuntament un pla integral pel barri

RD | 18 de de juliol de 2019

Associació de Veïns de l’Estació del Nord ha exigit a l’Ajuntament de Mollet la posada en marxa d’un Pla Integral del barri que contempli accions concretes, tant des del vessant social i urbanística, com de serveis i equipaments. Amb aquest objectiu, s’ha acordat la creació d’una comissió de treball encarregada de recollir propostes i promoure aquesta reivindicació veïnal.

El passat dijous 11 de juliol a la tarda, l’Associació de Veïns de l’Estació del Nord va celebrar una assemblea oberta a la placeta que uneix els carrers Onze de Setembre i Ramon Turró. Una trentena de veïns i veïnes van participar aportant les seves idees entorn de tres preguntes: què cal millorar, quines són les necessitats prioritàries del barri i quines les seves potencialitats.

Durant la sessió, segons han informat des de l’Associació veïnal, van sortir a la llum diverses mancances i necessitats com la recuperació de places i espais públics, la creació de zones enjardinades, la neteja i el manteniment de carrers i façanes, el soterrament dels contenidors i la substitució de fanals, la senyalització i millora dels itineraris escolars, el foment del comerç de barri, la presència d’agents cívics i policia de barri i la creació d’un casal polivalent pel veïnat.

L’assemblea va comptar també amb la presència d’algunes forces polítiques locals, així com amb el suport de les associacions Propera Parada i Atzarola.

La trobada, expliquen des de l’entitat veïnal, va servir també per recordar que l’Estació del Nord és un barri amb més de 60 anys d’història, el qual va créixer amb gent vinguda d’arreu, i que ha estat una zona de la ciutat amb molta vida comercial. D’aquesta manera, es va valorar la seva història, les seves relacions veïnals, la seva ubicació cèntrica i ben comunicada, així com la presència de dues escoles molt lligades a la vida de barri.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/l-associacio-veins-l-estacio-nord-reclama-l-ajuntament-pla-integral-pel-barri/20190718122749033368.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO