Imprimir

L’Ajuntament de Mollet tanca els equipaments cívics i culturals de la ciutat per reduir la transmissió comunitària del coronavirus

clicama | 20 de d’octubre de 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha anunciat que tanca provisionalment els equipaments cívics i culturals de la ciutat. La normativa té per objectiu reduir la interacció social per tal de minimitzar el risc de transmissió comunitària i es fa en compliment de la resolució SLT/2568/2020 de la Generalitat de Catalunya.
La mesura és efectiva a partir d’avui, i en principi serà vigent fins al 31 d’octubre i per aquest motiu queden suspeses les activitats cíviques, comunitàries, presencials i de caràcter grupal en els equipaments cívics i culturals de la ciutat.
L’Ajuntament de Mollet informa que únicament al CIRD Joana Barcala i el Centre Cívic l’Era se seguirà fent el servei d’atenció per part dels Serveis Socials municipals, amb cita.
L’Ajuntament de Mollet segueix demanat la col·laboració i el compromís de la ciutadania, i espera que aquestes noves mesures ajudin a reduir la transmissió comunitària de la Covid-19. En aquest sentit, l'alcalde ha fet arribar a les entitats culturals i esportives un escrit agraint la seva col·laboració i demanant-los molta prudència.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/l-ajuntament-mollet-tanca-els-equipaments-civics-i-culturals-ciutat-per-reduir-transmissio-comunitaria-coronavirus/20201020183048034927.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO