Imprimir

L’Ajuntament de Mollet repartirà 1087 targetes moneder entre les famílies de la ciutat per adquirir queviures

RD | 23 de de març de 2020

L’Ajuntament de Mollet repartirà aquesta mateixa setmana un total de 1087 targetes moneder entre les famílies de la ciutat que tenen dret a una beca menjador. Les targetes estan carregades per dues setmanes, amb l’import corresponent a deu dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros-. Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes alimentaris en qualsevol establiment d’alimentació.


L’alcalde de Mollet, Josep Monras ha confirmat al programa de Ràdio Mollet fil directe l’immediat repartiment d’aquestes ajudes i també ha anunciat que l’ajut de la Generalitat es complementarà amb el que facilita el govern de la ciutat.


Amb relació a la polèmica política que havia sorgit a les darreres hores sobre el repartiment, l’alcalde ha manifestat que la carta enviada per ell i altres responsables municipals a la Generalitat únicament vol manifestar que “en el futur s’ha de coordinar una mica millor”.


Segons ha informat el Consell Comarcal del Vallès Oriental, les targetes es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-ajuntament-mollet-repartira-1087-targetes-moneder-families-ciutat-per-adquirir-queviures/20200323175208034366.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO