Imprimir

L’Ajuntament de Mollet preveu que es puguin iniciar les obres de Gaietà Vínzia entre finals d’agost i principis de setembre

RD | 25 de de juliol de 2019

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que renovarà el paviment del carrer Gaietà Vínzia entre finals d’agost i principis de setembre. L’empresa Ibergestión Construcciones y Obras SA serà l’encarregada de substituir el paviment del carrer entre els carrers Jaume I i Tarragona. L’alcalde Josep Monràs assegurava, en declaracions a Ràdio Mollet, que malgrat que les obres es faran ara només en un tram del carrer la intenció és que en els pròxims anys es renovi el paviment del carrer sencer.


Les obres entre Jaume I i el carrer Tarragona havien de començar passada la campanya de Nadal i el període de rebaixes, però es van decidir ajornar uns mesos a petició dels comerciants d'aquest carrer. La raó és que volien que afectés el menys possible les seves campanyes comercials.

El projecte de millora del carrer Gaietà Vínzia, que va estar en exposició pública des del 22 de novembre de 2018 fins al 8 de gener d'aquest any, preveu la renovació de tot el paviment del tram de carrer amb panots antilliscants i més resistents, l'ampliació d'alguns trams de voreres, i la millora de la zona destinada al pas de vianants del carrer.

El projecte, que té un pressupost de 356.000 euros, preveu renovar els paviments d'aquest tram de carrer i eixamplar algunes parts de les voreres per fer-les de 5,5 metres i 3,5 metres, el que implicarà la pèrdua d'alguns aparcaments i zones de càrrega i descàrrega.

El projecte es durà a terme en tres fases diferents, una primera entre l'avinguda Jaume I i el carrer d'Antònia Canet; la segona a la cruïlla entre els carrers Antònia Canet i Gaietà Vínzia, i la tercera i última entre els carrers d'Antònia Canet i Tarragona.

L'Ajuntament indica que amb aquest projecte de millora s'acompleix el que preveu el Pla de Mobilitat aprovat pel ple municipal que marca un eix cívic i comercial entre Gaietà Vínzia, la Rambla i l'Illa en la qual els vianants tinguin prioritat.
 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-ajuntament-mollet-preveu-es-puguin-iniciar-obres-gaieta-vinzia-finals-d-agost-i-principis-setembre/20190725104909033401.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO