Imprimir

L’Ajuntament de Mollet intermediarà amb els grups de voluntaris que fan mascaretes pel sector sanitari

RD | 31 de de març de 2020

El CDR de Mollet ha fet entrega de mascaretes a l'Hospital
El CDR de Mollet ha fet entrega de mascaretes a l'Hospital

L’Ajuntament de Mollet ha decidit fer d’intermediari en la fabricació de mascaretes pel personal sanitari. La iniciativa, sorgida a partir de la petició de persones interessades a ajudar a confeccionar les mascaretes, consistirà a fer d’intermediari entre el voluntariat i l’empresa vallesana Robin Hat
Robin Hat és una empresa que es dedica a confeccionar mascaretes i els famosos casquets de colors per a cirurgians i amb la pandèmia provocada pel coronavirus, la companyia fabrica ara mascaretes gratuïtament i després les reparteix als centres sanitaris.
L’Ajuntament ha decidit fer d’intermediari “per garantir que les mascaretes estiguin esterilitzades i puguin fer-se servir per al personal sanitari sense risc per a la seva salut”.
La intermediació entre aquesta empresa i les persones que volen fer de voluntàries consistirà en el fet que personal tècnic de l’Ajuntament es desplaçarà a aquesta empresa, recollirà el material (roba, gomes...) i el distribuirà entre les persones de Mollet que s’han ofert com a voluntàries per fer mascaretes des de casa.
Quan ja estan acabades, l’Ajuntament les anirà portant a Robin Hat que les reparteix als centres sanitaris, com ara l’Hospital de Mollet.
Abans de confeccionar mascaretes, les persones que hi estiguin interessades s’han d’apuntar al canal Voluntariat Covid-19 que hi ha al web municipal.
L’Ajuntament es posarà en contacte i, si reuneixen els requisits imprescindibles, el principal és disposar de màquina de cosir semi professional o industrial, se’ls facilitarà totes les indicacions per tal que puguin col·laborar en la seva elaboració.INICIATIVES CIUTADANES

En els darrers dies han sorgit diferents iniciatives per portar mascaretes a Mollet. Una d'elles ha estat la del CDR Mollet que s'ha llençat a fer-les de manera casolana. Ja n'han entregat a la residència La Immaculada, als treballadors d'Urbaser, al Mercat Municipal i a l'Hospital de Mollet.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-ajuntament-mollet-intermediara-amb-els-grups-voluntaris-fan-mascaretes-pel-sector-sanitari/20200331123100034399.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO