Imprimir

L’Ajuntament i Microsoft aliats per fer de Mollet una ciutat intel·ligent

Redacció | 16 de de maig de 2019

L’alcalde de Mollet del Vallès i el regidor de Tecnologia i Comunicacions s’han reunit aquest dimarts amb un alt directiu de Microsoft per engegar projectes de ciutat en l’àmbit de les smartcities o ciutats intel·ligents.

 

L’alcalde molletà ha convidat el director de SmartCities de Microsoft a l’Europa occidental, José Antonio Ondiviela, per parlar dels projectes que es duen a terme a la ciutat i per col·laborar en la posada en marxa de nous plans a Mollet al servei de la ciutadania.

 

Tots tres s’han trobat aquest dimarts a l’Ajuntament de Mollet i han acordat explorar vies de col·laboració per fer de Mollet del Vallès una ciutat més intel·ligent, a partir de solucions tecnològiques innovadores en àmbits com el medi ambient, la mobilitat, la salut i els serveis socials.

 

L’alcalde de Mollet també ha invitat José Antonio Ondiviela a pronunciar una conferència sobre ciutats intel·ligents a Mollet Hub, l’espai d’innovació i creativitat per a joves i emprenedors.

 

Encara que el de les Smartcities es tracta d’un projecte diferenciat, des de fa un temps, arran de la posada en marxa de l’espai Mollet Hub, l’Ajuntament de Mollet ha iniciat l’apropament amb empreses i institucions punteres en l’àmbit tecnològic per intentar apropar el talent cap al projecte d’innovació i emprenedoria posat en marxa a través d’EMFO.

Amb aquest sentit l’Ajuntament ja ha arribat a acords amb la companyia tecnològica Idneo, ubicada al polígon de Can Magarola i amb el departament de Recerca i Innovació de la Universitat Autònoma de Barcelona. També amb l'empresa Momentum, sòcia estratègica de Microsoft i referent en Big Data per a Smartcities.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/l-ajuntament-i-microsoft-aliats-per-fer-mollet-ciutat-intel-ligent/20190516104913032986.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO