Imprimir

L’Ajuntament de Mollet contracta 10 persones més a través dels Plans d’Ocupació Municipals

Redacció | 28 de de febrer de 2019

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 10 persones més dins dels Plans d’Ocupació Municipals (POM). En aquests moments, l’Ajuntament té 81 persones contractades a través d’aquests plans municipals.

Aquests nous plans d’ocupació ofereixen un contracte de 6 mesos a jornada completa per a realitzar tasques d’operari i d’auxiliar administratiu.

En concret, s’han contractat 6 perfils d’auxiliar administratiu i 4 d’operari.

Paral·lelament se’ls ofereix un acompanyament personalitzat i de reforç al llarg del període laboral per donar-los suport i eines per la recerca de feina.

El projecte POM 2018 és iniciativa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i s’adreça a persones en situació d’atur del municipi inscrites com a demandants de feina a l’oficina de treball de Mollet.

L’objectiu d’aquesta mesura ocupacional és que aquestes persones deixin d'estar a l'atur i alhora, millorin la seva experiència ocupacional. És a dir, que les persones contractades puguin adquirir o millorar les competències per a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d'obres o serveis d'interès de caràcter temporal a Mollet del Vallès.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, els ha donat la benvinguda desitjant-los que “aprofiteu aquesta oportunitat i que us serveixi per entrar de forma estable al mercat laboral”, ja que “aquesta és la raó de ser d’aquests plans i el desig que tenim des de l’Ajuntament” i en aquest sentit “seguirem posant tot el que estigui al nostre abast per vetllar per la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Monràs també ha volgut recordar que “som un dels pocs ajuntaments que seguim mantenint plans permanents i municipals d’ocupació”

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/l-ajuntament-contracta-10-persones-mes-traves-dels-plans-d-ocupacio-municipals/20190228105024032599.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO