Imprimir

L’Ajuntament canviarà la parada de l’autobús de la plaça de Can Borrell per millorar-ne l’accessibilitat

RD | 18 de de juliol de 2019

Integrants del col·lectiu ciutadà Molletopina han informat que l’Ajuntament de Mollet ressituarà la parada de l'autobús que hi ha actualment a la rotonda de la plaça de Can Borrell amb l’objectiu de millorar la seva accessibilitat, especialment per les persones de mobilitat reduïda. Concretament, han explicat, la parada es ressituarà just a davant d’on està ara. Prèviament el punt on es col·locarà la nova parada serà reformada perquè sigui recta i puguin parar dos autobusos.


Segons han explicat des de Molletopina aquest dimarts, 16 de juliol, es van reunir amb el director de l’Àrea Serveis Territorials de l'Ajuntament de Mollet per tractar la solució al problema d’accessibilitat de la parada d’autobús de plaça de Can Borrell.El problema d’aquesta parada feia mesos que havia estat denunciat per aquest grups de ciutadans.

Des de Molletopina creuen que és una “bona proposta que solucionarà la problemàtica actual i millorarà la parada”. El col·lectiu que explica que la vorera que ara és circular, es reformarà perquè sigui recta i puguin para dos autobusos, pensa que aquest canvi en cas d’haver de baixar la rampa per la cadira de rodes evitarà “les maniobres que ara són necessàries en alguns casos”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-ajuntament-canviara-parada-l-autobus-placa-can-borrell-per-millorar-ne-l-accessibilitat/20190718174745033375.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO