Imprimir

KdCarol, productes gurmet per regalar

Redactor | 01 de de desembre de 2016

c. Gaietà Ventalló, 7-9 Tel. 93 593 65 02

Les festes nadalenques s'acosten i amb elles sorgeix novament la pregunta de tots els anys. Què regalar per un amic invisible? Què portar a un sopar amb amics? Com sorprendre a la família?

A KdCarol del carrer Gaietà Ventalló s'han especialitzat en un seguit de productes gurmet, amb una variada gamma de preus, que són sempre un motiu de sorpresa i de curiositat en qualsevol esdeveniment... Qui ha tastat unes figues recobertes de xocolata negra? I una cervesa amb gust de cireres? Aquests són alguns dels molts detalls gastronòmics que es poden trobar a KdCarol i que són ideals per quedar bé en qualsevol ocasió.


Un gran assortit de productes sorprenents que ara amb motiu de les festes nadalenques s'enriqueixen amb torrons, dolços, polvorons i una gran varietat de pannetones que cal encarregar.
Però kdCarol, com ens explica la seva propietària, Carolina, no ven productes només per "pecar", sinó també del tot saludables, per "picar" a qualsevol hora. La botiga ofereix als veïns de Mollet més de 100 varietats de tes i infusions i productes sense gluten, com galetes, o rebosteria que cal encarregar.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/kdcarol-productes-gurmet-per-regalar/20161201164055011934.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO