Imprimir

El jutge decreta presó sense fiança pels CDR de Mollet i Sant Fost detinguts el dilluns per la Guàrdia Civil

RD | 26 de de setembre de 2019

El jutge Manuel García Castellón ha fet cas a la petició del fiscal de l'Audiència Nacional, Miguel Ángel Carballo, i aquest dijous ha decidit enviar a la presó els set CDR detinguts els dilluns, entre ells un veí de Mollet, de 40 anys i un altre de Sant Fost, de 35 anys. Segons el jutge hi ha "indicis que els set arrestat formen part d'una organització amb una estructura jerarquitzada que pretén instaurar la república catalana per qualsevol via".

El jutge ha dictat presó sense fiança comunicada pels delictes de pertinença a organització terrorista, fabricació i tinença d'explosius i conspiració per provocar estralls. No se sap a quin centre penitenciari seran traslladats.

García Castellón justifica la presó per "la gravetat de les penes que comporten els delictes que se'ls imputa, la capacitat de destruir proves que tindrien els detinguts" i el risc de fugida i de reiteració delictiva.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 6 manté la causa sota secret de sumari mentre s'analitza la nombrosa documentació confiscada en aquesta operació policial.
Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/jutge-decreta-preso-sense-fianca-pels-cdr-mollet-i-sant-fost-detinguts-els-dilluns-per-guardia-civil/20190926180554033688.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO