Imprimir

Justícia estableix torns de matí i tarda en els cinc jutjats de Mollet

RD | 26 de de maig de 2020

El Departament de Justícia ha establert torns de matí i tarda en uns 200 jutjats de Catalunya –un terç del total de jutjats– per garantir les distàncies de seguretat de dos metres entre treballadors i evitar la propagació de la COVID-19. Entre aquests jutjats hi ha els cinc de 1a Instància i instrucció de Mollet que funcionen a l’edifici de Can Fàbregas.
El Departament ha fet la selecció dels jutjats després de valorar tots els equipaments i edificis judicials. L’Ordre del Ministerio de Justicia determina que l’adopció de torns correspon a les administracions competents en el seu àmbit d’actuació; és a dir, a la Generalitat en el cas de Catalunya.

Segons ha informat Justícia a norma general, al matí treballarà entre el 70 % i el 80 % del personal; i a la tarda, entre el 20 % i el 30 %. És una mesura sanitària que ha començat a aplicar-se aquest 26 de maig, arran de l’entrada en vigor de la fase 2 de la desescalada a l’Administració de justícia.


Malgrat el canvi de fase i l’augment de personal, els jutjats continuaran prestant, de moment, els serveis essencials, que són les guàrdies, les mesures i les ordres de protecció de menors i dones, el funcionament dels registres civils, els aixecaments de cadàvers o les actuacions amb detinguts. Queden fora dels serveis essencials els desnonaments, les subhastes judicials i la celebració de vistes no urgents i ajornables.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/justicia-estableix-torns-mati-i-tarda-els-cinc-jutjats-mollet/20200526132026034569.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO