Imprimir

Junts per Mollet proposa construir un auditori polivalent al Tabaran

Redacció | 15 de de maig de 2019

Junts per Mollet, la candidatura que encapçala Joan Daví, va presentar el passat divendres la seva candidatura en un indret emblemàtic: El Museu Abelló. En aquesta ocasió la presentació va fer-se a la terrassa, però l’objectiu era recordar que fa quatre anys, en el mateix espai, la candidatura va ser presentada per l’exconseller paretà, Jordi Turull, avui en situació de presó provisional. Aquest fet es va recordar amb un vídeo de la presentació de la candidatura de CiU de fa quatre anys que va ser molt aplaudit. També van passar un vídeo amb el President Puigdemont que van rodar quan van anar a visitar-lo a Waterloo. A l’acte també va intervenir la diputada al Parlament Aurora Madaula qui va  fer les similituds entre la raó de ser de Junts per Catalunya i la raó de ser de Junts per Mollet.


Joan Daví va explicar que la llista estava formada en un 43% d’independents i va destacar la preparació dels seus integrants abans de presentar-los. També va remarcar que tots ells anaven a la llista “perquè tenim en comú estimar Mollet i estimar Catalunya”
El cap de llista de Junts per Mollet va fer especial èmfasi en la importància que té que a l’Ajuntament de Mollet hi hagi una majoria de representants favorables a la independència de Catalunya.


Joan Daví va presentar algunes de les propostes del seu programa com la construcció d’un auditori polivalent en l’actual edifici del Tabaran o fer que l'antiga fàbrica Fredenhagen, a la zona de Can Prat, passi a mans de l'Ajuntament per destinar-la a equipaments com la construcció d’una piscina coberta.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/junts-per-mollet-proposa-construir-auditori-polivalent-tabaran/20190515172228032982.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO