Imprimir

Josep Monràs reconegut per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport

Redacció | 05 de de març de 2019

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, Josep Monràs, ha estat reconegut aquest divendres com a millor dirigent institucional de l’any 2018. El reconeixement ha tingut lloc durant la gala de la Nit del Dirigent que cada any organitza l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE).

Monràs ha estat reconegut com a millor dirigent institucional pel seu compromís en la millora i promoció de l’activitat física i esportiva de les entitats i els seus practicants.

L’alcalde de Mollet ha rebut el reconeixement de la mà del president d’ACDE i expresident de la Federació Espanyola de Bàsquet Pere Sust i del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras.

D’altres premiats en aquesta gala han estat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, o l’ex director esportiu del Dakar, Marc Coma.

En total han estat guardonades 32 persones que al llarg de 2018 han destacat per la seva implicació directa en el foment de l’activitat física i esportiva.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/josep-monras-reconegut-per-l-associacio-catalana-dirigents-l-esport/20190305105903032624.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO