Imprimir

Josep Cot no es presenta a la reelecció com a President del Casal Cultural de Mollet

RD | 04 de de febrer de 2020

24-cot
L'entitat obre el procediment per renovar el patronat i escollir el nou president

El president del Casal Cultural, Josep Cot, no tornarà a presentar-se a la reelecció. Cot, que ha format part de diferents juntes del Casal des de 1980, ha anunciat que plega en el darrer butlletí de l’entitat. “Com que m’estimo molt el Casal, i per motius estrictament personals i familiars, crec que ha arribat l’hora de fer un pas al costat i que una nova persona, amb més disponibilitat, assumeixi la direcció del Casal”, afirma a l’editorial. Tot i això també manifesta que “dintre de les seves disponibilitats” seguirà col·laborant amb el Casal.


Fa uns dies, d’acord amb els Estatuts de la Fundació Casal Cultural, es van convocar les eleccions per la renovació del Patronat i la presidència pel període 2020-2024. El passat 27 de gener, d’acord amb la convocatòria, es va constituir la Comissió Electoral i es va obrir el termini de presentació de candidatures que finalitza aquest dimecres, 5 de febrer. El dia 12 es faran públiques les candidatures i el dimarts 25 de febrer els socis podran votar, al llarg de tot el dia, els 7 patrons. Posteriorment els patrons nats també escolliran els 7 patrons que els pertoca. La previsió és que el dia 5 de març es constitueixi el nou patronat format pels 7 patrons nats i els 7 patrons elegits pels socis. Aquests escolliran el nou president de l’entitat.


Josep Cot, en la mateixa editorial on anuncia que no es presentarà a renovar el càrrec, manifesta que en els pròxims any el Casal s’ha d’adaptar als nous temps sense deixar de jugar un paper central cultural a la ciutat i, afirma, “per aquesta raó s’ha de redefinir, mantenint però els valors fundacionals”. “Les eleccions a la renovació del Patronat i a la presidència, amb una nova junta, seran una bona oportunitat per dur-ho a terme”, diu l'ara ja president en funcions.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/josep-cot-es-presenta-reeleccio-com-president-casal-cultural/20200204131044034173.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO