Imprimir

Jo sóc d’esquerres i no independentista

Patricia del Pozo | Treballa en el món de la solidaritat i la participació ciutadana. És una aficionada a la muntanya

Patricia del Pozo | 23 de de maig de 2019

Mollet és una ciutat espectacular, que es transforma cada dia, que està plena de vida i d’activitats que ens fan gaudir cada cap de setmana. Una ciutat exemple a Europa en Medi Ambient i en Esport, és a dir, en futur i en salut. 

Tenim parcs on els protagonistes som els molletans i les molletanes, avingudes amples, racons plens de simbolisme com la magnífica escultura de la Dona d’Aigua, un comerç actiu i implicat, unes entitats molt actives, espais fantàstics per passejar com Gallecs, i, sobretot, tenim uns bons fonaments per tenir un molt futur per endavant. 

Una cosa de la qual em sento particularment orgullosa de Mollet és que tenim una ciutat on hi cap tothom, una ciutat on es pot passejar sense imposicions, plena de colors i on es respecta la diversitat d’opinions.

Però tot això no s’ha aconseguit sol, la transformació que s’ha aconseguit és perquè hi ha al capdavant de l’Ajuntament una persona capaç, compromesa, treballadora, honesta i envoltada d’un gran equip d’homes i dones. Un alcalde que s’estima Mollet, que coneix la ciutat i amb molts projectes de futur. Que no es cansa de treballar per aconseguir que aquesta ciutat sigui cada dia millor. Que es preocupa pels molletans i les molletanes i que treballa incansablement per solucionar les dificultats que puguin sortir. Josep Monràs és, sense cap mena de dubte, una garantia de futur per Mollet. 

Jo sóc d’esquerres i no independentista, així que aquest diumenge 26 de maig jo no me la jugo, jo aniré a votar a l’únic partit que sento que em representa. Que ha demostrat que compleix amb la paraula donada i que està fent gran aquesta ciutat, el PSC. Tots sabem que no podem fer cap pas enrere, perquè correm el risc que Mollet es paralitzi com ho està la Generalitat des de fa anys i no ens ho podem permetre. 

Mollet està en bones mans, així que fem junts que torni a passar i omplim les urnes de vots socialistes per tornar a fer alcalde a Josep Monràs, el nostre alcalde.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /opinion/patricia-del-pozo/jo-soc-d-esquerres-i-independentista/20190523121124033040.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO